insolvens og Konkurs

Advokatene Krane og Nordmo Olsen er faste bostyrere ved Nord-Troms og Senja tingrett og er eksperter innenfor fagene insolvens -og konkursrett.

Har selskapet ditt gjelds -og/eller likviditetskrise, ta kontakt snarest.

no

Bostyrere

Advokat Krane og Nordmo Olsen er begge svært erfarne bostyrere og har håndtert flere hundre konkursbo hver. Begge har arbeidet i over 20 år med faget og de kjenner derfor til alle fallgruver som kan oppstå når selskapers økonomiske utvikling går i retning insolvens. De har spesialkompetanse på hva som er ledelsens lovpålagte oppgaver og hva ledelsen bør unngå å gjøre for å ikke havne i ansvar. Både strafferettslig og erstatningsmessig.

Økonomiske problemer

Justitia AS bistår selskaper, styrer og eiere gjennom de mange problemstillingene som gjerne oppstår, juridisk og praktisk, når selskapet får økonomiske utfordringer. Vi forhandler med dine kreditorer og finner gode løsninger med disse gjennom såkalte akkordavtaler.

Oppbud

Er selskapet ditt insolvent og du klarer ikke å få til en akkordavtale med dine kreditorer. Da bør du straks begjære oppbud. Vi håndterer også hele oppbudsprosessen for deg.

Konkurs og ansatte

Er du ansatt i et selskap som har gått konkurs? Lønnsgarantiordningen i Norge skal sikre at du får utbetalt lønn, feriepenger og annen betaling for arbeid som du har til gode ved konkursåpning.

Ta kontakt med oss om dine rettigheter og vi vil sørge for at disse ivaretas på beste måte.

Du kan også besøke Den statlige lønnsgarantiordning for nærmere informasjon.

Fordringsanmeldelse

Om du har et utestående krav mot et bo vi behandler kan dette meldes til oss på post@justitia.no. Du vil få en bekreftelse på at ditt krav er registrert. Det kan imidlertid ta noen uker i perioder, hvis pågangen er stor i dette boet.

Les mer

Alminnelig advokatpraksis

Les mer

Eiendomssalg og megling

Les mer

Dødsbo

Les mer

Forretningsjuridisk

Tjenester

Ring nå

Målselv

Næringshagen

Ole Reistads vei 37

9324 Bardufoss

Tromsø

Strandtorget 5

9008 Tromsø Norge

Åpningstider

Man - fre:

08:00–16:00

Lør - søn:

Stengt

Send e-post

Få veibeskrivelse

Kontakt

Telefon

+47 952 75 000

E-post

post@justitia.no

Postadresse

Postboks 488

9255 Tromsø

Follow us: